Kuntopiiskuri Katja Kjellbäck

Olen valmistunut 2006 sairaanhoitajaksi ja 2007 terveydenhoitajaksi. Olen tehnyt töitä työterveyshuollossa toimien töideni lomassa ravitsemusneuvojana ja ohjaajana. Hyvinvoinnin parissa olen tehnyt töitä edistäen lasten, nuorten, aikuisten sekä ikäihmisten hyvinvointia noin 15 vuotta. Viimeiset 3 vuotta olen tehnyt töitä hyvinvoinnin ja ravitsemuksen parissa.

Liikunta ollut lähellä sydäntäni jo lapsesta lähtien. Useampaa lajia tullut harrastettua/ kokeiltua. Ja pidän tärkeänä mahdollisimman monipuolista liikkumista. Aikuisiällä (noin 20-vuotta )3 lapsen äitinä ja yrittäjänä  kuntosaliharjoittelu ollut itselle paras tapa juoksemisen ja kävelyn lisäksi, koska ne eivät ole koskaan olleet sidonnaisia tiettyyn aikaan tai paikkaan.

Pidän haasteista ja itsensä haastamisesta. Puolimaratoneja olen juossut useamman ja niistä tullut mukava tapa, että ainakin kerran vuoteen juoksen yhden pidemmän lenkin. Halusin haastaa itseäni myös fitness urheilun parissa ja osallistuin vuonna 2018 bikini sm-kisoihin. Sijoitus ei ollut paras, mutta voitin täydellisesti itseni ja olin todella tyytyväinen. Fitness aika ja kisoihin valmistuminen oli erittäin opettavaista aikaa ja kurinalaista. Moneen sitä ihminen pystyy, jos tarpeeksi haluaa. Sisua ja luonnetta tämä laji vaatii ja ymmärrän kyllä, että ei sovi kaikille.

3 lapsen äitinä elämän arvot muuttuneet ja pidän tärkeänä terveyden ja hyvinvoinnin kannalta, että pitää itsestä ja omasta kunnosta hyvän huolen muun muassa syömällä terveellisesti ja harrastamalla riittävästi liikuntaa, lihaskuntoa sekä kestävyyttä. Näin olleen on hyvin energiaa ja voimavaroja kaikkeen muuhun ympärillä olevaan.

Koronavirus aiheutti useampien paikkojen sulkemisen keväällä 2020 ja myös kuntosalit menivät kiinni. En ole koskaan ollut mikään kotona treenaaja vaan kokenut, että kotona en saa aikaiseksi tehtyä. Helpompi mennä salille. Kuntosalien suljettua ovensa aloin tekemään lihaskuntotreeniä kotona ja samalla tein videoita ystäville, että hekin pääsevät testaamaan ja liikkumaan videoideni avulla. Tekemistäni videoista sain paljon hyvää palautetta. Videoissa opastan tarkkaan miten liikkeet kannattaa tehdä ettei rasita niveliä tai tee liikkeitä väärin.

Ravinto kulkee liikunnan kanssa käsi kädessä ja sen vuoksi pidän hyvin tärkeänä, että treeni ohjelmaani kuuluu myös ravinto-ohjelma.

Kuukausivalmennuksessa opetellaan syömään oikein, että saadaan keholle riittävästi päivittäin tärkeitä proteiineja, hyviä rasvoja, hiilihydraatteja ja kuituja. Ja tämä ravinto-ohjelma sopii koko perheelle. Eli suositaan mahdollisimman puhtaita ravinnonlähteitä itse ruoka tehden ja vältetään prosessoitua ruokaa. Upeita tuloksia ihmiset saaneet tällä mm. ainnenvaihdunta parantunut, paino pudonnut, vartalo selkeästi kiinteytynyt, unenlaatu parantunut ja vireystila kasvanut.

Ravintoon, kun lisätään liikunta ja lihaskunto treenit on upeaa ollut seurata miten suuria vaikutuksia terveyteen ihmisillä ollut ja toki myös lihaskuntoon. Monet päänsäryt, selkäsäryt, niska säryt ovat saaneet väistyä. Useampi sanonut, että hierojalla käynnit saanut vähentää, koska lihaskunto edistänyt koko kehon hyvinvointia ja vienyt kiputiloja pois.

Tärkeintä mitä koen koko elämää varten, että pidetään kokonaisvaltaisesti meidän terveydestä huolta. Kun keho voi hyvin vaikuttaa se myös meidän mieleen eli huolehditaan terveydestämme päästä-varpaisiin .

Monet valmennukset ostetaan netistä, mutta kukaan ei vahdi tuleeko ostajan niitä tehtyä vai ei. Tässä kuukausvalmennuksessa piiskuri pitää huolen sinusta ja valvoo, että ei vain osteta valmennusta vaan myös toteutetaan se! On päiviä, että ei pysty tekemään ja se on ok. Valmennus toteutetaan pienryhmissä ja valtavasti tulee positiivista palautetta miten myös ryhmäpaine laittaa tekemään. Useampi , kun kommentoinut ”treeni tehty” niin pakko se vain on itsekin liikkeelle lähteä. Nämä treenit, kun ei vaadi aikaa kuin sen 15-60min . Riippuen annetusta ohjelmasta.