Palveluiden sopimusehdot

Voimassa 1.8.2020 alkaen toistaiseksi.

Valmennusta myy Tmi Katja Kjellbäck , y-tunnus 2279587-9. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan muutoksiin.

 

Valmennuksen ostaminen

Valmennus ostetaan pääsääntöisesti laittamalla viestiä valmentajalle Katja kjellbäck.

Kaikista tilauksista pyydettäessä mahdollisuus saada kuitti sähköpostiin.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Maksutavat

Valmennus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai sovitusti.

Valmennuksen voi maksaa :

-tilille: FI1139390056150998 / Katja Kjellbäck

-mobilepay p. 0415053437 / Katja Kjellbäck

-liikuntaeduilla: Smartum, eazybrake, epassi / palvelun tarjoaja : Hyvinvointikuntopiiskuri

 

Tyytyväisyystakuu

Asiakkaalla on Suomen Kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus valmennuksen alkamispäivästä lähtien. En vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua valmennuksen aloittamisesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Muuta

Tmi Katja Kjellbäck, kuntopiiskuri on oikeus muuttaa palveluvalikoimaa, toimintaa, sisältöä ja saatavuutta.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään valmennuksia vain henkilökohtaiseen käyttöön ja ei-kaupallisiin tarkoituksiin. Materiaaleja ja videoita EI saa jakaa tai välittää kolmansille osapuolille.

Ryhmään pääsy ja treenit ovat henkilökohtaisia. Ei saa antaa kolmannelle osapuolelle oikeutta käyttää treenejä tai ravinto-ohjelmaa.

Mikäli käyttäjä tulee tietoiseksi treenien tai ravinto-ohjelman oikeudettomasta käytöstä tai mikäli treenien tai ravinto-ohjelman luottamuksellisuus on vaarantunut, tulee käyttäjän ilmoittaa tästä välittömästi tmi Katja Kjellbäckille.

Ostettaessa Palvelun on oltava vähintään 18-vuotias.

 

Immateriaalioikeudet

Palvelun sisältämän aineiston omistusoikeus, tekijänoikeus, tavaramerkki- ja kaikki muut immateriaalioikeudet kuuluvat tmi Katja Kjellbäck kuntopiiskurin kk valmennukselle, ellei toisin ole ilmoitettu. Aineiston tai sen osan lainaaminen, kopiointi, tallentaminen, muokkaaminen, muuntelu, siirtäminen, luovuttaminen, muu hyväksikäyttäminen tai hyödyntäminen edes osittain ilman tmi Katja Kjellbäckin ennalta antamaa kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.

Online valmennuksessa asiakkaalle annettavat tiedot, ohjeet ja muu aineisto annetaan palvelun käyttäjälle ainoastaan vastaanottajan henkilökohtaiseen käyttöön ja ei -kaupallisiin tarkoituksiin. Ohjeiden tai muun aineiston luovuttaminen muille tai sen julkaiseminen ja jakaminen on ehdottomasti kielletty. Tämän sopimuksen vastaisesti menettelevä käyttäjä vastaa täysimääräisesti tmi Katja Kjellbäckille tekijänoikeusrikkomuksella aiheuttamistaan vahingoista.

 

Vastuunrajoitus

Käyttäjä hyväksyy sen, että palvelua ja sen sisältöä käytetään kaikilta osin käyttäjän omalla vastuulla. Palvelu on käyttäjän käytettävissä sellaisenaan kuin se on ja tmi Katja Kjellbäck varaa oikeuden milloin tahansa muuttaa, ja muokata palvelua.

Tmi Katja Kjellbäck ei vastaa miltään osin palvelussa esitettävien ja julkaistavien tai käyttäjälle lähetettävien tietojen sisällöstä, esitettyjen tietojen soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä.

Palveluntarjoaja suosittelee palvelua käytettäväksi henkilön ollessa yli 18-vuotias. Muissa tapauksissa palvelua käytetään vanhempien vastuulla. Mikäli et ole terveydentilaasi koskien varma, voitko osallistua palveluun, konsultoi ensin lääkäriä.

 

Sopimusehtojen muutokset

Tmi Katja Kjellbäck varaa oikeuden muuttaa näitä ehtoja oman harkintansa mukaisesti. Jatkamalla palvelun käyttöä käyttäjän katsotaan hyväksyneen kulloinkin päivitetyt ehdot.

 

Palvelun toimitusehdot

Tuotteiden ja palveluiden hinnat määräytyvät kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tmi Katja Kjellbäck pidättää oikeuden hinnaston muutoksiin.